Iulia Stinga

Profesor lb. engleza

linie-alba
linie-portocalie

Am pornit de la voluntara in centrele de plasament si ca trainer de dezvoltare emotionala si public speaking pentru copii si adolescenti, si am ajuns prin programul Teach for Romania sa descopar cat de usor ma conectez cu copiii si reusesc sa ii inspir, sa le trezesc constiinta si pasiunea de a invata.

Ador sa vad stralucirea din ochii copiilor atunci cand inteleg, fac progrese si sunt mandrii de ei; cand se exprima liberi si curajosi, entuziasmul cand ii incurajezi ca pot mai mult, si creezi grupul de suport, sa isi depaseasca barierele mintilor si convingerilor ca este greu, si mai ales ai “nu pot”-ilor.

Pasiunea pentru limbile straine a fost la prima vedere, de la primele ore de engleza si franceza (clasa a V-a si a VI-a), in clasa a VIII-a deja citeam poezii, mai ales in franceza. Imediat dupa ‘ 90 am primit cadou ( pt ca eram fascinata), un abonament de la National Geographic Magazine din US, pe care o devoram lunar din scoarta in scoarta.
Celelalte pasiuni ale mele sunt dansul, drumetiile pe munte, calatoriile oriunde, si cititul. Ma deconecteaza de la ritmul alert si incarcatura mintii. Este timpul si spatiul meu cu mine unde imi asez mintea, trupul si sufletul!

Sunt la Smart in al doilea an, intr-un colectiv de profesoare admirabile, ce predau cu pasiune si metode interactive, inconjurata de copii ambitiosi ce isi testeaza nivelul de engleza prin certificatele Cambridge.
In fiecare an participam la traininguri de perfectionare a noi metode de predare.
Sunt recunoscatoare ca fac parte din echipa Smart!

Iulia-Stinga-cursuri-engleza-pitesti