Cursuri junior, teens & adults

Pitesti

linie alba

Ne bucuram mult ca ati ales centrul nostru pentru a invata si a va perfectiona abilitatile de comunicare in limba engleza. Sper ca vom fi la inaltimea asteptarilor dvs.

Cursurile noastre dureaza un an academic, incep in luna octombrie si se intind pe durata unui an scolar. Impartirea cursului se face in 3 trimestre, delimitate de vacanta de Craciun si Pasti. Organizam si cursuri de vara pentru cei dornici sa fie activi si sa profite de timpul liber din vacanta de vara invatand si aprofundand o limba straina!

Folosind manuale ale editurilor Oxford University Press si Cambridge University Press, centrul nostru ofera cursuri de limba engleza pentru orice varsta. Cu accentul pus pe comunicare si activitati interactive, invatarea limbii engleze va fi distractiva si rapida. Cursul cuprinde multe activitati si jocuri, predare bazata pe activitati practice si mai putin pe teorie, teste prin care se evalueaza constant evolutia cursantului si teme care vor ajuta la imbunatatirea nivelului acestuia.

Sistemul de imprumut din biblioteca Fun Reading prin care cursantii pot lua acasa reviste si carti special adaptate pentru nivelul de studiu constituie un alt avantaj prin care sprijinim insusirea usoara a limbii engleze.