Irina Bleanga

Profesor lb. engleza

linie alba
linie portocalie

Numele meu este Bleanga Irina Georgiana si lucrez la Smart Academy din luna Iulie a anului 2021 pe pozitia de Personal Assistant and Cover Teacher.

Inainte de a ma alatura echipei Smart am lucrat la Cambridge School of Bucharest, scoala cu predare exclusiva in limba Engleza, pe pozitia de Profesor Invatamant Prescolar. Acolo am avut ocazia sa lucrez alaturi de profesori -vorbitori nativi de Limba Engleza, am impartasit experiente si am dezvoltat relatii profesionale remarcabile. Am experienta de peste 7 ani in lucrul cu copiii atat in Invatamant Prescolar cat si in cel Primar. Colegii m-au descris intodeauna ca fiind o persona pozitiva, responsabila, atenta la nevoile copiilor dar si ale colegilor. Imi place sa lucrez cu copiii, sa dezvolt relatii bazate pe incredere si sinceritate,  sa creez pentru ei un spatiu in care sa se simta confortabil, sa le urmaresc evolutia si sa ii provoc.  Am abilitatea de a le transmite copiilor asteptarile mele academice dar si de comportament si ii pot sustine emotional oricand este cazul. In toti acesti ani am invatat cat este de important sa le oferim copiilor feedback pentru tot procesul de invatare si nu numai pentru rezultat.

Sunt laudata pentru simtul organizatoric dezvoltat, pentru intuitie si initiativa. Sunt intodeauna deschisa pentru comunicare, sugestii sau provocari.

Lucrez cu placere alaturi de colegele mele de la Smart pe le consider o sursa continua de inspiratie si dedicare.

Irina Bleanga cursuri engleza pitesti