Monica Neagoe

Profesor lb. engleza

linie alba
linie portocalie

Am avut o afinitate pentru limbi straine inca din scoala generala. Am inceput mai intai studierea limbii germane in clasa a II-a, apoi a limbii engleze in clasa a V-a. Am continuat pe profil uman, urmand cursurile Colegiului National “I.C. Bratianu”,  sectia Filologie Bilingv Engleza. In timpul liceului am participat la olimpiade de limba engleza, iar in clasa a XI-a am sustinut examenul Cambridge la Bucuresti. Pe langa engleza, am studiat  germana si spaniola . Diriginta noastra era de romana –spaniola.

Desi limbile straine erau in topul listei ca preferinta, prima facultate a fost, paradoxal, una de management. Peste ani insa, intre timp mamica a doi copii, am revenit la vechea pasiune si am urmat cursurile Facultatii de Teologie, Litere, Istorie si Arte din cadrul Universitatii Pitesti, sectia Engleza-Germana. De asemenea, am urmat cursurile Modulului Pedagogic.

Copiii mei studiau la Smart in timp ce eu eram in facultate. Am simtit ca mi-ar placea sa predau la Smart si, iata, visul meu a devenit realitate. Cu sprijinul Monei, care se asigura ca beneficiem mereu de training si indrumare, lucrez intr-o echipa frumoasa care se bazeaza, in primul rand, pe o colaborare constanta si eficienta.

 

Monica Neagoe cursuri engleza pitesti

Sunt extrem de bucuroasa pentru faptul ca reusesc sa transmit un vibe pozitiv si motivational care ii ajuta pe copii sa exerseze, in mod constant, la limba engleza. Ma refer, in special, la videourile  pe care acestia le realizeaza, avand la baza materialele oferite la curs. Acestea i-au ajutat pe cursanti sa prinda incredere in fortele proprii. Acest lucru se aplica inclusiv pentru copiii de gradinita cu care lucrez.

Keep practising!